nieuwe mediapartner

ALLsportsradio nieuwe mediapartner van Team IKO

Team IKO is een samenwerking gestart met ALLsportsradio. Het online radiostation gaat Team IKO de komende twee seizoenen op de voet volgen. Onderdeel van de samenwerking is een twaalfdelige podcast serie die gelanceerd wordt in aanloop naar de Olympische Spelen van Peking in 2022.

ALLsportsradio is hét online sportstation van Nederland. Alle sporten komen aan bod, niet alleen de grote sporten zoals voetbal en schaatsen maar ook sporten die normaal wat minder in de aandacht te staan. De makers van ALLsportsradio hebben daarnaast veel ervaring met het maken van podcasts voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Team IKO is blij met de nieuwe samenwerking: “Wij willen via onderscheidende online content de schaatsfan een kijkje achter de schermen geven. Dat kan perfect via de podcast serie die we samen gaan maken en via de uitzendingen van ALLsportsradio”.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Met onze sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport, maar brengen met name ook de verhalen achter de sport(er). Met deze samenwerking gaan we backstage met talenten en topschaatsers en geven we een uniek kijkje in de keuken rondom van het reilen en zeilen van een schaatsploeg aan de wereldtop”.

 

Terug naar het overzicht