AllureNRG nieuwe sponsor van Team IKO

AllureNRG nieuwe sponsor van Team IKO

AllureNRG is een nieuwe sponsor van Schaatsteam IKO. De energieleverancier voor de zakelijke markt ondersteunt hiermee de schaatsers in hun route naar Beijing 2022, maar zoekt ook de samenwerking met de overige sponsoren van Team IKO.

Eigenlijk is AllureNRG al sinds november 2020 sponsor van Team IKO, maar heeft hier toen extern geen ruchtbaarheid aan gegeven door de sponsorrechten over te dragen aan Kika, de stichting die strijdt tegen kinderkanker. Nu in mei de voorbereidingen voor het nieuwe olympische seizoen zijn begonnen, gaat AllureNRG haar sponsorschap zichtbaarder en actiever invullen.

De samenwerking tussen Team IKO, AllureNRG en Kika wordt ook voortgezet. Zo gaat AllureNRG onder begeleiding van de coaches en schaatsers van Team IKO zich voorbereiden op hun deelname aan Schaats voor Kika, de schaatstourtocht op de Weissensee. Team IKO en AllureNRG blijven zich inzetten om deelnemers te werven voor dit Kika evenement dat plaatsvindt op 22 januari 2022 op de Weissensee en waarmee geld wordt opgehaald voor de strijd tegen kinderkanker.

“Wij vinden het geweldig om AllureNRG nu bekend te mogen maken als nieuwe sponsor bij ons team,” aldus Martin ten Hove van Team IKO. “We zijn er trots op dat ons netwerk van bijna 50 sponsoren inmiddels aantoonbaar interessant is voor partijen zoals AllureNRG om mee in contact te komen. De persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen waar AllureNRG voor staat zijn een perfecte match met ons team. Daarnaast merken we dat we eenzelfde nuchtere maar professionele aanpak delen die kenmerkend is voor ons noorderlingen.”

Peter Herder, eigenaar van AllureNRG, onderstreept het belang van een nauwe en actieve samenwerking: “Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal, eigen doelen en een eigen route om dat doel te bereiken. Wat wij bij ondernemers terugzien, zien we ook terug bij Team IKO, een uniek en ondernemend schaatsteam met een duidelijke visie. Wij gaan Team IKO ondersteunen zoals wij ook onze eigen klanten ondersteunen en hanteren daarvoor hetzelfde motto: jouw doel, jouw route, onze steun.”

Terug naar het overzicht