Bart, Kayo en Droste Chocolade verbinden zich aan Team IKO

Bart, Kayo en Droste Chocolade verbinden zich aan Team IKO

Team IKO heeft de contracten van Olympisch, wereld en Europees kampioen Bart Swings en toptalent Kayo Vos weten te verlengen tot en met 2026. Dat werd woensdag bekend gemaakt tijdens de perspresentatie van Team IKO in Amsterdam. Daarmee blijven beide schaatsers tot en met de Olympische Spelen verbonden aan het schaatsteam.

Op de Jaap Eden baan in Amsterdam maakte Team IKO ook bekend dat Droste Chocolade toetreedt als sponsor van het team. In 1893 verkocht wereldkampioen Jaap Eden zijn portretrecht aan de firma Droste. De eerste sponsordeal in de Nederlandse sport werd daarmee een feit. Via Team IKO keert Droste 130 jaar later wederom terug in het schaatsen.

Team IKO: ‘Een prachtige dag voor Team IKO. Een authentiek Nederlands merk als Droste past goed bij onze familie van sponsoren en met Bart Swings en Kayo Vos richten we ons in alle rust op de Olympische Spelen van Milaan in 2026.

Bart Swings; ‘Sinds mijn overgang naar Team IKO ben ik ieder jaar beter gaan presteren en dat is geen toeval. De vooruitstrevende manier van werken zorgt er voor dat ik het maximale uit mijzelf kan halen en dat geeft mij veel vertrouwen richting 2026’

Kayo Vos: ‘Binnen Team IKO zijn we hard aan het werk om voor mij de meest ideale route richting de top te ontwikkelen. Met veel vertrouwen van beide kanten gaan we de komende jaren vol energie aan de slag om mijn doelen te realiseren.’

Terug naar het overzicht