Bouwcenter en Rensa Family nieuwe sponsoren Team IKO

Bouwcenter en Rensa Family nieuwe sponsoren Team IKO

Team IKO heeft met Bouwcenter en Rensa Family twee nieuwe sponsoren aangetrokken. De logo’s van beide bedrijven zijn komend weekend al zichtbaar op de kleding die wordt gedragen tijdens de eerste ISU World Cup die plaats vindt in Tomasow, Polen. Bouwcenter levert een breed assortiment hout en bouwmaterialen, tegels, keukens en sanitair aan de aannemer, zzp’er en particulier in heel Nederland. Rensa Family is een internationale groep van toeleveranciers in de installatiesector actief in Nederland, Duitsland en Roemenië.

‘Het is geweldig om te zien hoe de familie aan sponsoren rondom Team IKO zich steeds verder uitbreidt en elkaar versterkt,’ aldus Andries Baks, teammanager van Team IKO. ‘Een familiebedrijf zoals Rensa en een landelijke keten met familiebedrijven zoals Bouwcenter passen daar perfect bij. We zijn dan ook heel trots dat we komend weekend tijdens de World Cup in Polen voor het eerst de logo’s van beide bedrijven mogen uitdragen op onze kleding. Maar het grote verschil gaan we komende maanden maken, waarin we voor zowel Bouwcenter als Rensa door middel van een plan op maat gaan werken aan het behalen van hun doelstellingen.’

Familiaire waarde

Team IKO ‘onderscheidt zich in de schaatswereld door een persoonlijke benadering van zowel sporters en sponsoren, waardoor een echt familiegevoel bestaat.’ Rensa Family hoopt met deze samenwerking bij te dragen aan het (olympisch) succes van een toegewijd team van (sport)professionals met ‘dezelfde familiare waarden,’ zegt Henk-Jan Wegman, CEO van Rensa Family.

Hij vervolgt: ‘Rensa Family bestaat uit familiebedrijven met dezelfde familiaire waarden. Op basis van persoonlijke langetermijnrelaties met korte lijnen zetten we samen elke dag die extra stap om elkaar verder te helpen en streven we naar het allerbeste resultaat. Die ambitie en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat kenmerkt ook Team IKO. We zijn dan ook trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan Team IKO’s sportieve successen in deze oer-Hollandse sport.’

Quote Bouwcenter

‘Team IKO is vanuit de kern een team dat zich richt op talentontwikkeling met een langetermijnvisie om jongere schaatsers onder begeleiding van routiniers de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen tot toppers. Dit past wat ons betreft bij de waarde van het familiebedrijf. Niet sprinten naar het eerste het beste resultaat en daarop sturen, maar kijken wat het beste is voor de toekomst. Zoals de Bouwcenterondernemers hun bedrijf runnen, om over te dragen aan de volgende generatie. Mooi hoe schaatsers als Jorien en Jan, die de klappen van de zweep kennen, de nieuwelingen helpen dit ook te bereiken. Bouwcenter helpt Team IKO dan ook graag in hun volgende missie #roadtoBeijing’, aldus Serge de Boer, commercieel manager Bouwcenter.

 

 

Terug naar het overzicht