ICT Specialist nieuwe sponsor van Team IKO

ICT Specialist nieuwe sponsor van Team IKO

Met ICT Specialist heeft Team IKO een nieuwe sponsor aan zich weten te verbinden. Het logo van de nieuwe sponsor is tijdens het NK allround-sprint op 27-28 december voor het eerst zichtbaar op onze kleding.

Waar Team IKO zich onderscheidt met maatwerkoplossingen voor elke individuele sporter, zien we dezelfde drive bij ICT Specialist. De naam zegt het al, ICT Specialist is een expert op het gebied van het realiseren van de beste werkplek. Dit doen ze door de ontwikkelingen op hardware gebied nauwlettend in de gaten te houden en daarnaast nauw samen te werken met klanten en partners.

De beste werkplek is voor iedereen anders en daarom biedt ICT Specialist maatwerkoplossingen aan. Het bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland heeft daarnaast een uitgebreid assortiment, is merkonafhankelijk en biedt klanten de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal.

Martin ten Hove, namens Team IKO: ‘Wij zijn heel blij met zo’n mooie landelijke partij als nieuwe sponsor van ons team. Het is mooi om te zien dat onze familie van sponsoren steeds groter wordt en zo ook interessanter wordt voor bedrijven om bij aan te haken. Wij hopen samen met ICT Specialist de komende jaren Team IKO weer naar het volgende niveau te laten groeien.’

Marc Terveer van ICT Specialist: ‘Wij zijn blij onderdeel te worden van Team IKO en onze sportieve bijdrage te kunnen leveren om het team te helpen mooie prestaties neer te zetten. Net als Team IKO willen wij ook als bedrijf intern en extern een familiegevoel creëren en door nauw samen te werken op zowel zakelijk als sportief gebied, komen we tot mooie samenwerkingen waar deze een goed voorbeeld van is.’

Eerder dit seizoen werd de SeSa Groep ook als nieuwe sponsor aan Team IKO verbonden.

Terug naar het overzicht