Janneke Ensing nieuwe voedingsadviseur Team IKO

Janneke Ensing nieuwe voedingsadviseur Team IKO

Team IKO heeft de staff uitgebreid met voedingsadviseur Janneke Ensing. Ze zal de sporters ondersteunen in de optimalisatie van de voedingskeuze en inname. Janneke heeft zelf jarenlang op het hoogste niveau gesport, zowel in het wielrennen als in het schaatsen. Na haar sportcarrière is ze gelijk aan de slag gegaan als Performance Chef in het wielrennen.
Team IKO: ‘Voeding is ontzettend belangrijk geworden in de topsport waarbij wij het belangrijk vinden dat een diëtist de begeleiding op het hoogste niveau kan aanbieden in samenspraak met onze performance coach, arts, psycholoog en coaches van het team. Janneke past qua visie en ook als persoon perfect bij onze organisatie. De kennis en ervaring die ze meebrengt zowel als ex-topsporter als ook uit de werkzaamheden in het professionele wielrennen zorgt ervoor dat we onze sporters een optimaal traject kunnen aanbieden.
Janneke Ensing: ‘Ik vind het ontzettend leuk om via Team IKO terug te zijn in de schaatssport. De manier van werken van het team sluit perfect aan bij mijn eigen visie. Ik zie er echt naar uit om de komende periode mijn steentje bij te dragen aan de prestaties van het team.
Terug naar het overzicht