Nieuwe sponsor Team IKO stelt logo-plekken beschikbaar aan KiKa

Nieuwe sponsor Team IKO stelt logo-plekken beschikbaar aan KiKa

HEERENVEEN, 19 november – Team IKO heeft per direct een nieuwe belangrijke sponsor aan het team verbonden tot en met de Olympische Spelen van 2022. Wie deze nieuwe sponsor is, wordt pas aan het eind van het huidige schaatsseizoen bekend gemaakt. Het bedrijf stelt tot die tijd de logo-plekken op het schaatspak beschikbaar aan KiKa met als doel om zoveel mogelijk deelnemers te werven voor het Schaats voor KiKa evenement op de Weissensee in 2022.

“Sommigen van ons hebben helaas van heel dichtbij gezien wat een vreselijke ziekte zoals kinderkanker betekent voor een gezin, dat motiveert natuurlijk extra om iets voor KiKa te doen”, aldus Martin ten Hove, trainer en samen met zijn broer Erwin oprichter van Team IKO. “Wij vinden het fantastisch dat onze nieuwe sponsor dit mogelijk maakt en wij hopen met onze gezamenlijke inzet het Schaats voor KiKa evenement in 2022 meer allure en aantrekkingskracht te bezorgen. Hoe meer deelnemers, hoe beter!”

Schaats voor KiKa 2022

Het team wil meer doen dan alleen laten zien dat ze KiKa een warm hart toedraagt. De schaatsers gaan zich inzetten om zoveel mogelijk mensen te motiveren om in januari 2022 de Alternatieve Elfstedentocht voor KiKa te schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Het evenement is komend jaar vanwege Corona gecanceld, maar inschrijven voor 2022 is vanaf vandaag mogelijk via www.schaatsvoorkika.nl. Houd de social media van zowel (Schaats voor) KiKa als Team IKO in de gaten voor leuke acties!

#schaatsvoorkika #schaatsteamiko

Terug naar het overzicht