Nieuwe website online in samenwerking met Webwijs

Nieuwe website online in samenwerking met Webwijs

Vandaag is de nieuwe website van Team IKO online gegaan. Er is de afgelopen weken hard gewerkt door Webwijs uit Heerenveen om al onze wensen en huisstijl perfect te verwerken in het nieuwe design. We zijn dan ook erg trots op het resultaat en zeer tevreden over het vakmanschap en de snelheid waarmee Webwijs de nieuwe site heeft gecreëerd.

Doelstelling van de nieuwe site is om niet alleen uitgebreide achtergrond informatie aan de schaatsfans te verschaffen over onze sporters, het team, de sponsoren en onze strategie maar ook om de nieuwe ‘I AM TEAM IKO’ huisstijl verder door te voeren.

IKO Business Club

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook potentiële sponsoren informatie kunnen vinden over bijvoorbeeld onze IKO Business Club. Het is vanaf de oprichting in 2017 namelijk altijd onze ambitie geweest om een platform te creëren waar meerdere sponsoren (groot en klein) bij aan kunnen haken. Daarin zijn we goed geslaagd via de IKO Business Club van waaruit allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd waar onze sponsoren in contact komen met onze sporters. Klik hier voor meer informatie.

Meet & Greet Team IKO

Daarnaast gaan we dit seizoen beginnen met een maandelijkse nieuwsbrief. Daarin zullen we alle volgers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van het team maar zullen we ook geregeld leuke prijzen weggeven en andere leuke acties organiseren onder de volgers van de nieuwsbrief. Schrijf je dus gelijk in onderaan de website en maak kans op een ‘meet & greet’ met ons team.

Terug naar het overzicht