SeSa Groep nieuwe sponsor van Team IKO

SeSa Groep nieuwe sponsor van Team IKO

SeSa Groep sponsort vanaf seizoen 2022-2023 het veelbelovende schaatsteam IKO. Op 8 november tekenden Armand van Bercheycke, algemeen directeur van de SeSa Groep, en Martin ten Hove medeoprichter van Team IKO een sponsorcontract met een looptijd van 4 jaar tot en met de Olympische spelen van 2026.

Team IKO is in 2017 opgericht door de broers Erwin en Martin ten Hove om schaatsers een kans te bieden door te groeien naar de internationale schaatstop. Kernwoorden zijn daarbij onder andere persoonlijk, eerlijk, no-nonsense, professionaliteit, motivatie, inzet, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en bovenal familiegevoel! Het team behoort inmiddels tot de vier profschaatsteams in Nederland en heeft 13 schaatstoppers in hun team die worden begeleid door 13 professionals. Onderdeel van Team IKO zijn onder andere Olympisch kampioenen Bart Swings en Esmee Visser.  Team IKO kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een eigen maatwerkroute voor sporters en sponsoren.

Armand van Bercheycke geeft aan dat hij trots is op de samenwerking: “Voor mij als ondernemer is het heel boeiend om te horen en te zien hoe zo’n topteam op een professionele wijze wordt geleid. Het team is zeer ambitieus en wil een volgende stap maken in de ontwikkeling van het team en zoekt daarom sponsors om mee te helpen bij de realisatie van hun plannen. Ook de SeSa Groep blijft zichzelf continu ontwikkelen en wij zien dan ook veel overeenkomsten in het enthousiasme en ambitieniveau van dit professionele schaatsteam. Daarom willen we als SeSa Groep heel graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van topTeam IKO”.

Martin ten Hove: ‘Het is fantastisch dat we met de SeSa Groep onze familie van sponsoren hebben uitgebreid. En dat ook nog eens voor vier seizoenen. De SeSa Groep helpt medewerkers om zich permanent te ontwikkelen, de overeenkomst met Team IKO is daarin erg duidelijk. Komend weekend tijdens de eerste ISU World Cup in Stavanger is het SeSa logo al te zien op de kleding van onze Nederlandse team leden.’

Gezamenlijke missie: Het opleiden en trainen van toppers!

Van Bercheycke vervolgt: “Team IKO staat voor een persoonlijke benadering met voor iedere sporter een maatwerk route om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. SeSa Groep heeft als missie dat we medewerkers willen helpen zich permanent te ontwikkelen en door te groeien in hun vak. Voor bedrijven en instellingen zijn wij de meedenkend partner die zorgt voor opleidingen op maat. Ik zie dan ook veel overeenkomsten in onze missies”.

“Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis bij de juiste mensen binnen een organisatie aanwezig is door het bieden van management- en organisatieondersteuning, door het adviseren en door het opleiden en trainen van medewerkers. Wij zien veel overeenkomsten met Team IKO en willen daarom graag een bijdrage leveren aan het opleiden en trainen van dit topschaatsteam!”

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen: I AM TEAM IKO!

Terug naar het overzicht