Storytel en Team IKO gaan verhalen delen

Storytel en Team IKO gaan verhalen delen

26 januari 2021 – De Nederlandse schaatsploeg Team IKO en online streamingsdienst Storytel gaan een samenwerking aan. Storytel is één van ’s werelds grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books en stelt de schaatsploeg onbeperkt toegang tot meer dan 250.000 luisterboeken via een app. Zo kan de ploeg tijdens trainingskampen op hun hotelkamers of tijdens het reizen zich ontspannen met de verhalen van anderen. Nu meerdere schaatsers zich in een schaatsbubbel bevinden, zijn de luisterboeken van Stortyel een uitkomst.

Ontspanning in de schaatsbubbel
De schaatsploeg met o.a. Olympisch- en wereldkampioenen Jorien ter Mors en Esmee Visser is erg actief in het maken en delen van online content. Unieke verhalen die de schaatsers graag vertellen aan hun fans. “We zijn erg actief inderdaad in onze contacten met de fans. En daar proberen we ook passende partners aan te koppelen. De samenwerking met een merk als Storytel is voor ons heel mooi”, zegt coach Martin ten Hove. “Naast schaatsnieuws delen we nu onze favoriete boeken. Die zijn terug te vinden op onze eigen pagina binnen Storytel.”
Ook Olympisch kampioen Jan Blokhuijsen is enthousiast en vult aan: “Tussen wedstrijden door en op trainingskampen hebben we de nodige vrije tijd. Die benut ik zelf graag door het lezen van goede boeken. En om nu altijd overal een stapel mee te nemen, is een luisterboek op mijn mobiel echt perfect. In de auto, in het vliegtuig of als ik aan het infietsen ben op de hometrainer”.

Jorien ter Mors is blij met Storytel. “De komende weken zit ik in een schaatsbubbel. We mogen alleen in het hotel verblijven en schaatsen in Thialf…. Dan is het echt belangrijk om ook even tijd voor jezelf te nemen. Ik lees graag en daarom vind ik het helemaal top dat ik nu op deze manier kan ontspannen. En het aanbod is heel divers. Ik kom zo mijn tijd wel door”.

Wereld vol (schaats)verhalen
Storytel heeft meer dan 250.000 boeken in een app. Deze kunnen onbeperkt geluisterd en gelezen worden voor een vast bedrag per maand. Zo ontdekken de abonnees een wereld van verhalen.
Ruth de Jager, country manager Storytel Nederland en België: “De schaatsers van Team IKO zijn heel actief met het online delen van hun schaatsverhalen. Unieke en persoonlijke verhalen. Bij Storytel vind je ruim 250.000 verhalen voor ieder moment en iedere bui. Voor de schaatsers perfect om tijdens een fietstraining, op de hotelkamer of tijdens het reizen voor ontspanning te zorgen.”

De samenwerking houdt ook in dat Team IKO gratis Storytel abonnementen van 1 maand mag weggeven aan hun fans en volgers. Daar is een speciale pagina voor opgemaakt https://www.storytel.com/nl/nl/NL-Partner-IKO . De schaatsers delen daar hun favoriete boeken.

Terug naar het overzicht