Team IKO en ALLsportsradio lanceren unieke schaatspodcastserie

Team IKO en ALLsportsradio lanceren unieke schaatspodcastserie

Schaatsteam IKO en ALLsportsradio lanceren een twaalfdelige podcastserie die je een uniek kijkje achter de schermen biedt bij de schaatsers van Team IKO, zoals Barts Swings en Joy Beune. Vanaf december kunnen schaatsfans wekelijks genieten van deze nieuwe podcast op alle populaire podcastplatforms.

Een kijkje achter de schermen bij Team IKO

Team IKO is op dit moment hard aan het trainen om komend seizoen medailles te winnen op de NK’s, EK en WK’s. Via de podcast serie ontdek je wat hier allemaal bij komt kijken. Hoe ziet het dieet van iemand als Joy Beune eruit? Welke trainingsdata wordt er geanalyseerd en hoe leidt dat tot betere prestaties? Hoe bereidt Bart Swings zich voor op een WK Mass Start? Via exclusieve interviews met de schaatsers, coaches en andere begeleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

ALLsportsradio

Bij ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Waar anderen stoppen, gaan wij juist verder. We hebben niet alleen aandacht voor de sportprestatie an sich, maar juist ook aandacht voor de achtergronden en drijfveren van de mens achter de sportprestatie. Mooi en ook wel een beetje trots dat we onze eerste succesvolle podcastserie ‘Team IKO’s Road to Beijing’ nu kunnen opvolgen met een tweede serie met dit unieke kijkje achter de schermen”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

Vanaf december: elke week een nieuwe aflevering

We nodigen alle schaatsfans uit om vanaf december af te stemmen op de wekelijkse afleveringen van deze nieuwe podcastserie. Volg ons ondertussen via de verschillende social media-kanalen en blijf op de hoogte van de laatste updates over de podcastserie en andere evenementen van Team IKO en ALLsportsradio.

Terug naar het overzicht