Trainen op de fiets van Jorien Ter Mors?

Trainen op de fiets van Jorien Ter Mors?

De schaatsers van Team IKO trainen bijna dagelijks op de fiets. In de zomer om veel te investeren in het fysieke aspect en in de winter om de conditie op peil te houden om zo tot het eind van het schaatsseizoen in vorm te kunnen blijven. Een goede racefiets is daarom cruciaal voor het trainingsprogramma van een schaatser. Leasefiets.nl van Friesland Lease stelt om deze reden ieder seizoen de nieuwste racefietsen beschikbaar aan de schaatsers en staff van Team IKO.

Giant TCR Advanced Pro Disc van Team IKO

Afgelopen seizoen trainden alle schaatsers van Team IKO op de Giant TCR Advanced Pro Disc. Een prachtig model met elektrisch schakelen en schijfremmen. Het is het model uit 2019 en er is ongeveer 1,5 jaar opgefietst. Om die reden kunnen deze fietsen nu voor een zeer aantrekkelijk prijs worden aangeschaft via de website van Leasefiets.nl

Ervaringen Team IKO

Zie hieronder een filmpje waarin Jan Blokhuijsen en Jorien Ter Mors hun ervaringen delen over de fiets. Meer informatie en de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen via deze website van Leasefiets.nl.

 

Terug naar het overzicht