We zijn weer begonnen

We zijn weer begonnen

Team IKO is sinds enkele weken weer begonnen met trainen. Iets eerder dan normaal, mede omdat het vorige schaatsseizoen iets eerder was afgelopen vanwege corona en omdat komend seizoen natuurlijk in teken staat van de Olympische Spelen. De belangrijkste fysieke trainingen vinden de komende periode plaats met veel fietstrainingen, krachttrainingen, skeelertrainingen, sprongtrainigen en looptrainingen.

Waar alle andere ploegen hebben gekozen voor een extra periode zomerijs vanaf halverwege juni, kiest Team IKO een eigen route. Tot en met 4 juli focussen wij ons volledig op alle fysieke trainingen naast het ijs zoals hierboven genoemd. Dit trainingsblok wordt afgesloten met een trainingskamp in Valkenburg van 28 juni t/m 4 juli. Vervolgens gaat Team IKO vanaf 5 juli ook het ijs op.

Vanaf deze week gaan  wij ook online weer leuke content met jullie delen. Ons belangrijkste kanaal is daarin Instagram, zie daarop bijvoorbeeld een video van onze onlangs gehouden fotoshoot. Deze video is ook te vinden op Facebook en LinkedIn.

Terug naar het overzicht