Zeeuw & Zeeuw wordt de mobiliteitspartner van Team IKO

Zeeuw & Zeeuw wordt de mobiliteitspartner van Team IKO

Automotivebedrijf Zeeuw & Zeeuw is de nieuwe mobiliteitspartner van Team IKO tot en met in ieder geval de Olympische Spelen van 2022. Zeeuw & Zeeuw levert 14 Renault auto’s in verschillende types en uitvoeringen aan het schaatsteam van onder andere Olympische kampioenen Esmee Visser en Jorien Ter Mors.

“Wij zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe auto’s en de samenwerking met Zeeuw & Zeeuw”, aldus coach Martin ten Hove van Team IKO. “De aanblik van alle prachtig bestickerde auto’s op de parkeerplaats bij Thialf geeft ons allemaal een enorm trots gevoel. Maar we zijn net zo blij met de betrokkenheid van de mensen van Zeeuw & Zeeuw, die heel goed past bij waar wij als team ook voor staan, namelijk: deskundig, betrokken en geïnteresseerd.”

De samenwerking zal onder andere worden ingevuld door logo-voering van Zeeuw & Zeeuw op de kleding van Team IKO en online contentcreatie, zoals deze video op LinkedIn. Het contact tussen Zeeuw & Zeeuw en Team IKO is ontstaan via Esmee Visser die al werd gesponsord door de autodealer. Zeeuw & Zeeuw was sponsor van TalentNED waar de Olympisch kampioene vorig jaar voor uit kwam. “We hebben met Esmee de afgelopen twee jaar een fijne samenwerking gehad en ervaarden bij Team IKO dezelfde passie en ambitie. We tonen graag onze maatschappelijke betrokkenheid via sponsoring van atleten”, aldus Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw.

Zeeuw & Zeeuw is een grote dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen 33 vestigingen behoort Zeeuw & Zeeuw tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. De dealergroep biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf.

Meer informatie

Terug naar het overzicht