Word lid van onze Businessclub

IKO Business Club

Als kinderen van een voormalig sponsor in het schaatsen (Team VPZ) weten de gebroeders Ten Hove hoeveel meerwaarde goede hospitality kan hebben. Ook voor hoofdsponsor IKO bleek hospitality een belangrijke reden om zich als sponsor aan het team te verbinden. Om deze reden organiseert Team IKO bij alle nationale wedstrijden in Thialf Heerenveen een uniek programma met voorbeschouwingen, nabeschouwingen en analyses van bekende (oud) top schaatsers zoals Gianni Romme. Met een hapje en een drankje is er in een gezellige en ongedwongen sfeer alle tijd om met elkaar te netwerken maar ook om de sporters en coaches van Team IKO persoonlijk te ontmoeten.

Al snel bleek dat veel ondernemers het leuk vinden om op deze manier de connectie te maken met Team IKO. Naast de evenementen in Thialf organiseert de IKO Business Club daarom nog meer leuke activiteiten voor haar leden zoals de jaarlijkse IKO Kids Clinic (schaatsclinic voor de kinderen van de sponsoren) of een kijkje in de keuken bij een training van onze schaatsers.

Word lid van de IKO Business Club

Als lid van de IKO Business Club krijgt u kaarten voor al onze evenementen, zowel in Thialf als ook voor onze andere activiteiten. Vele bedrijven zijn al lid, zowel kleinere ondernemers als grote internationaal opererende bedrijven. Allemaal met één gemeenschappelijke deler en dat schept een band: iedereen is fan van de schaatsers van Team IKO.

Zie hieronder een videoverslag van een evenement van de IKO Business Club uit 2018

Business club lid worden? Neem contact met ons op