Team IKO
Business Club

I am Team IKO

Onze sponsoren

Wilt u meer informatie over het sponsoren van Team IKO? U kunt hier meer informatie vinden. Wilt u meer informatie over de werkwijze van Team IKO? Klik dan hier.

IKO Business Club

Uniek is de IKO Business Club, een netwerk club waar zowel grotere als kleinere bedrijven lid van zijn met allemaal één gemeenschappelijk deler: fan van de schaatsers van Team IKO. Als lid van de IKO Business Club bezoekt u al onze evenementen, zoals de schaatsevenementen in Thialf en ontmoet U onze schaatsers.

I am IKO Insulation

Als producent van hoogwaardige isolatie proberen we bij IKO steeds onze grenzen te verleggen. Elke verbetering van isolatiewaarde brengt immers een verlaging van CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur voor de consument met zich mee. De analogie met sport is dan ook niet ver te zoeken. Topsporters onderscheiden zich immers door aan elk detail te werken en zich constant te verbeteren. Onze bedrijfsslogaan is niet toevallig Pushing Limits.

I am Leasefiets.nl

Bij Friesland Lease zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd. Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende lease-oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service. Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

I am PsyNed

PsyNed vindt dat iedereen het verdient om mentaal fit te zijn. Daarom vinden zij dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Nog liever voorkomen ze dat je psychische klachten ontwikkelt of dat deze erger worden. Daarom helpt PsyNed mensen ook om preventief mentaal sterker te worden. Met een psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maakkt PsyNed zich hier elke dag hard voor.

I am Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen 33 vestigingen behoren ze tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf.

I am SeSa Groep

Het hebben van de juiste kennis op het gebied van security en safety is de kern voor veiligheid. De bedrijven die onderdeel zijn van de SeSa Groep, hebben allen gedegen en specifieke kennis over security en safety. Het koppelen van deze afzonderlijke kennis en expertise, zorgt voor een unieke synergie waarvan onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis bij de juiste mensen binnen de organisatie aanwezig is door het bieden van management & organisatie-ondersteuning, gerichte consultancy en door het opleiden & trainen van mensen.

I am ICT Specialist

De naam zegt het al, ICT Specialist is een expert op het gebied van het realiseren van de beste werkplek. Dit doen ze door de ontwikkelingen op hardware gebied nauwlettend in de gaten te houden en daarnaast nauw samen te werken met klanten en partners.

De beste werkplek is voor iedereen anders en daarom biedt ICT Specialist maatwerkoplossingen aan. Het bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland heeft daarnaast een uitgebreid assortiment, is merkonafhankelijk en biedt klanten de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal.