Team IKO
Business Club

I am Team IKO

Onze sponsoren

Wilt u meer informatie over het sponsoren van Team IKO? U kunt hier meer informatie vinden. Wilt u meer informatie over de werkwijze van Team IKO? Klik dan hier.

IKO Business Club

Uniek is de IKO Business Club, een netwerk club waar zowel grotere als kleinere bedrijven lid van zijn met allemaal één gemeenschappelijk deler: fan van de schaatsers van Team IKO. Als lid van de IKO Business Club bezoekt u al onze evenementen, zoals de schaatsevenementen in Thialf en ontmoet U onze schaatsers.

I am IKO Insulation

Als producent van hoogwaardige isolatie proberen we bij IKO steeds onze grenzen te verleggen. Elke verbetering van isolatiewaarde brengt immers een verlaging van CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur voor de consument met zich mee. De analogie met sport is dan ook niet ver te zoeken. Topsporters onderscheiden zich immers door aan elk detail te werken en zich constant te verbeteren. Onze bedrijfsslogaan is niet toevallig Pushing Limits.

I am Droste Chocolade

Wij zijn Droste, echte Hollandse chocolade sinds 1863. Wij maken onze chocolade nog helemaal zelf in een van de weinig overgebleven chocoladefabrieken van Nederland. Ooit begonnen als koekbakker, maar tegenwoordig niet meer weg te denken als chocolademerk. Er komen hele gave dingen aan, en wij gaan Droste weer brengen naar waar het hoort, Oud Hollandse chocolade, maar dan in een nieuw jasje!

I am SeSa Groep

Het hebben van de juiste kennis op het gebied van security en safety is de kern voor veiligheid. De bedrijven die onderdeel zijn van de SeSa Groep, hebben allen gedegen en specifieke kennis over security en safety. Het koppelen van deze afzonderlijke kennis en expertise, zorgt voor een unieke synergie waarvan onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis bij de juiste mensen binnen de organisatie aanwezig is door het bieden van management & organisatie-ondersteuning, gerichte consultancy en door het opleiden & trainen van mensen.

I am Friesland Lease

Innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap zijn de belangrijkste pijlers van Friesland Lease. Als pioniers in het aanbieden van leasefietsen en met veel ervaring in rijden op groengas en elektriciteit, zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening op maat te verbeteren. Met ons ondernemende karakter garanderen we topkwaliteit voor al onze klanten.

I am PsyNed

Psyned vindt dat iedereen het verdient om mentaal fit te zijn. Daarbij geloven zij in een sneller-beter-aanpak: hoe eerder je de juiste hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Wij vinden dan ook dat je snel een behandeling moet kunnen krijgen van een psycholoog die bij je past. Of je nou last hebt van vervelende psychische klachten of (preventief) wilt werken aan je mentale gezondheid. Met een psychologisch verwijsteam en 300 aangesloten psychologen maakt Psyned zich hier elke dag hard voor.

I am Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen 33 vestigingen behoren ze tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf.

I am Griffon

Voor de prof die gaat voor optimaal gebruiksgemak en maximaal eindresultaat biedt Griffon snelle, gemakkelijke en betrouwbare oplossingen voor het duurzaam verbinden, lijmen, afdichten en beschermen van vele materialen en ondergronden. Want de echte prof vertrouwt niet alleen op zijn eigen kennis, kunde en ervaring, maar ook op de producten waar hij mee werkt. Daarom kiest de prof bewust voor de hoogste standaard in kwaliteit.

I am ICT Specialist

De naam zegt het al, ICT Specialist is een expert op het gebied van het realiseren van de beste werkplek. Dit doen ze door de ontwikkelingen op hardware gebied nauwlettend in de gaten te houden en daarnaast nauw samen te werken met klanten en partners.

De beste werkplek is voor iedereen anders en daarom biedt ICT Specialist maatwerkoplossingen aan. Het bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland heeft daarnaast een uitgebreid assortiment, is merkonafhankelijk en biedt klanten de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal.