Team IKO
Business Club

I am Team IKO

Onze sponsoren

Als kinderen van een voormalig sponsor in het schaatsen (Schaatsteam VPZ, in 2010 met onder andere Bob de Jong en vier andere sporters op de Olympische Spelen) hebben de schaatsbroers vanaf jonge leeftijd meegekregen wat er komt kijken bij het runnen van een schaatsteam. Het maakt Team IKO uniek omdat weinig schaatstrainers en schaatsteams beter begrijpen hoe belangrijk het is om sportsponsoring naar een hoger niveau te tillen dan alleen het bedrukken van schaatspakken met sponsorlogo’s.

Vanaf het eerste jaar is er een platform gecreëerd waar zowel grote als kleinere bedrijven op kunnen aanhaken. Door middel van unieke online storytelling, schaatsers die ambassadeurs zijn voor de sponsoren en inmiddels een netwerk van meer dan 30 bedrijven die met elkaar zaken doen heeft het ondersteunen van Team IKO voor de sponsoren echt een toegevoegde waarde.

Wilt u ook meer informatie over het sponsoren van Team IKO? Neem dan contact met ons op via info@teamiko.nl

IKO Business Club

Uniek is de IKO Business Club, een netwerk club waar zowel grotere als kleinere bedrijven lid van zijn met allemaal één gemeenschappelijk deler: fan van de schaatsers van Team IKO. Als lid van de IKO Business Club bezoekt u al onze evenementen, zoals de schaatsevenementen in Thialf en ontmoet U onze schaatsers.

I am IKO Insulation

Als producent van hoogwaardige isolatie proberen we bij IKO steeds onze grenzen te verleggen. Elke verbetering van isolatiewaarde brengt immers een verlaging van CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur voor de consument met zich mee. De analogie met sport is dan ook niet ver te zoeken. Topsporters onderscheiden zich immers door aan elk detail te werken en zich constant te verbeteren. Onze bedrijfsslogaan is niet toevallig Pushing Limits.

I am Leasefiets.nl

Bij Friesland Lease zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd. Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende lease-oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service. Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

I am AllureNRG

AllureNRG is een familiebedrijf met roots in het Noorden en levert sinds 2013 groene stroom en gas. AllureNRG is persoonlijk, eerlijk en nuchter en specialist op het gebied van leveren aan de zakelijke- en vastgoedmarkt. AllureNRG levert maatwerk in service en diensten. Dit doen ze bijvoorbeeld door overzichtelijke jaarrekeningen, een persoonlijk aanspreekpunt te bieden, facturatie op maat te leveren en door actief in te spelen op de veranderende markt. AllureNRG denkt op inventieve wijze met haar klanten mee. Zo krijg je als klant bij AllureNRG meer inzicht en grip op je energieverbruik én kosten. AllureNRG de optelsom van slim energiebeheer!

I am Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen 33 vestigingen behoren ze tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf.

I am Bouwcenter

Bouwcenter levert een breed assortiment hout en bouwmaterialen, tegels, keukens en sanitair aan de aannemer, zzp’er en particulier in heel Nederland. ‘Team IKO is vanuit de kern een team dat zich richt op talentontwikkeling met een langetermijnvisie om jongere schaatsers onder begeleiding van routiniers de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen tot toppers. Dit past wat ons betreft bij de waarde van het familiebedrijf.’

I am Rensa Family

Rensa Family is een internationale groep van toeleveranciers in de installatiesector actief in Nederland, Duitsland en Roemenië. ‘Rensa Family bestaat uit familiebedrijven met dezelfde familiaire waarden. Op basis van persoonlijke langetermijnrelaties met korte lijnen zetten we samen elke dag die extra stap om elkaar verder te helpen en streven we naar het allerbeste resultaat. Die ambitie en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat kenmerkt ook Team IKO.’