Word sponsor!

Zit u straks naast ons op de Olympische tribune in Milaan 2026?

In februari 2022 won Bart Swings de eerste Olympische medaille van Team IKO. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Op de volgende Winterspelen willen we graag met meerdere schaatsers strijden om de ultieme prijs. En we hopen dat u als sponsor met ons mee juicht in Milaan.

Wat krijgt u ervoor terug als u sponsor wordt?

  • Via  meer dan 100 uur tv-uitzending bereiken wij cumulatief 157 miljoen kijkers per schaatsseizoen.
  • Maar ook live bent u er bij want natuurlijk gaat u mee om uw ‘eigen’ schaatsers aan te moedigen op de Olympische Spelen in Milaan in 2026!
  • Maar u kunt ook mee naar EK’s, WK’s en trainingskampen in binnen- en buitenland.
  • Met het bereik van onze schaatstoppers op Instagram bereikt u ook de nieuwe generatie. Joy Beune heeft meer dan 135.000 volgers en samen met de andere schaatsers en ons eigen kanaal bereiken we elke dag 230.000 volgers.
  • Uw logo komt op het schaatspak als u mede-sponsor wordt.
  • Uw bedrijfsnaam wordt de tweede naamgever als u mede-hoofdsponsor wordt. We veranderen onze naam dan in Team IKO-uw bedrijfsnaam.
  • Dat betekent dat uw bedrijfskleuren op het schaatspak komen en elke schaatser op radio, tv, kranten en in het stadion aangekondigd wordt als een schaatser van beide sponsoren.
  • De exacte invulling van het sponsorpakket en alle verschillende opties zijn te lezen in de brochure, die u hieronder kunt downloaden

Vraag onze brochure aan

Meer weten over hoe u sponsor wordt? Download de brochure.

De sponsors van Team IKO horen bij onze schaatsfamilie

Schaatsen is een schone, sympathieke sport. Geen rellen, geen fysiek geweld en Nederland is niet verdeeld in kampen waar je voor of tegen moet zijn. Een mooie sport om te sponsoren dus. En wist u dat sponsoren voor ons veel meer is dan alleen uw logo op ons pak? 

Als sponsor van Team IKO kunt u bijvoorbeeld onze schaatsers inzetten bij het werven van nieuw personeel. Maar veel van onze sponsoren gebruiken de sponsoring ook om saamhorigheid te creëren binnen de organisatie, kaarten weg te geven aan klanten of personeel, mee te gaan op trainingskamp in het buitenland of een EK of WK te bekijken in Hamar of Inzell. 

Over Team IKO

Team IKO is één van de vier Nederlandse topteams in het schaatsen. Met Olympische kampioenen Esmee Visser en Bart Swings, wereldtopper Joy Beune en aanstormende talenten als Robin Groot en Kayo Vos. In 2017 opgericht door de broers Erwin en Martin ten Hove: een echt familiebedrijf. En daar zijn we trots op!

Wij staan voor een unieke en persoonlijke aanpak. Onze sporters worden ondersteund door een brede staff experts. Van een vaste psycholoog tot een performance manager die alle trainingsdata analyseert. Samen met onze sporters kijken we wat de beste aanpak is. Hierbij staat de input van de sporter altijd centraal.

Deze persoonlijke maatwerk aanpak geldt ook voor onze sponsoren. We gaan graag met u in gesprek hoe we ervoor kunnen zorgen dat u het maximale uit het sponsorship haalt. Wat zijn de doelen? Welke activaties horen daarbij? Met welke andere bedrijven uit onze familie wilt u graag in contact komen? Wij gaan samen met u aan de slag.